Zašto NE kupiti Samsung Galaxy S7!

Zašto NE kupiti Samsung Galaxy S7!

Samsung nas je i ove godine iznenadio sa novim modelom Samsung Galaxy S7 modela, a što nam zapravo donosi Galaxy S7? Samsung Galaxy S7 je zapravo poboljšana inačica Galaxy S6 modela, gdje je vodstvo kompanije uzelo u obzir zahtjeve korisnika te odlučilo vratiti primjerice microSD utor. Toliko hajke i napumpavanja hardwarea, a za što ? Prosječan korisnik smart telefona u praksi koristi telefon za pozive, Whatsapp,Facebook,Viber i pokoju aplikaciju i igricu!!!

Čine li nas proizvođači mobilnih uređaja “debilima” koji iz godine u godinu čekaju novi model uređaja, a da nismo ni svjesni da sve te radnje bez problema možemo odraditi i na svojim starim uređajima?  Uzmite za primjer Samsung Galaxy S5 i novo predstavljeni Galaxy S7 i jedan i drugi model su otporni na vodu i prašinu, Galaxy S5 čak omogućava promjenu baterije, ima microSD, odličnu kameru, možete na njega strpati najnovije izdanje Android OS-a Marshmallow 6.0. Što je zapravo novo ?

Pa ono što ima novi model je oznaka S7 i naravno ljepši dizajn, a u konačnici se radi o istim mobitelima koje i dalje pokreće nestabilno izdanje Samsungovog TouchWiza, te nedostatak harmonije hardwarea i softvera.

KOMENTARI