Zašto je Android bolji izbor od Apple iOS-a

Zašto je Android bolji izbor od Apple iOS-a

Zašto je Android bolji izbor od Apple iOS-a ??

 

1. Dostupan je za sve tržišne segmente
Velik broj proizvođača nudi široku lepezu raznih uređaja, raznih cjenovnih razreda. Pa tako korisnici mogu birati modele od nekoliko stotina kuna pa sve do nekoliko tisuća kuna. Razne specifikacije uređaja dozvoljavaju korisnicima da odaberu upravo ono što ima najviše treba i naravno svoj izbor zaslade i različitim cijenama samih uređaja.
2. Bolji pristup notifikacijama
Android, posebno inačica 5.0 lollipop donosi odličan sustav notifikacija, gdje se korisniku nudi širok spektar proširenja i funkcionalnosti.
3. Lakša manipulacija multimedijom
Vršite manipulaciju, šaljite, mijenjajte i skidajte što god poželite, kad to poželite i gdje to poželite – na memoriju uređaja ili na microSD karticu i to preko klasičnog USB kabla ili mobilne mreže. Nemate potrebe za pomalo “dosadnim” iTunesima, nema registracije i sl. Vaš uređaj, vaš svijet, nema zatvorenosti platforme.
4. Lakše dijeljenje svih sadržaja
Dijelite što želite, koristeći bluetooth, usb konekciju, mobilnu 3g vezu, razne micro usb adaptere na USB gdje sadržaj USB sticka možete vidjeti na svom telefonu.
5. Više besplatnih aplikacija
Ono što se na iOS-u plaća na Androidu je uglavnom besplatno. Postoje aplikacije koje koriste “In-App” naplate, ali se one i dalje mogu koristiti besplatno. Isto tako reklame u aplikacijama omogućavaju da ono što se na iOS-u plaća na Android platformi bude potpuno besplatno.

6. Više slobode za prilagođavanje
Na jednostavan način mijenjate žive pozadine, melodije zvuka, alarme, početni ekran. Imate na raspolaganju razne widgete za gotovo bilo što vam padne na pamet.

7. Uobičajeno USB povezivanje
Utaknite USB u Android telefon i pc i radite što vam je volja. Nemate potrebe za iTunes-om, za sinkronizacijama i sl.

KOMENTARI