Uvjeti korištenja

Sadržaj na web portalu Mobilniguru.com zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, podaci, video materijali te slike objavljene na Mobilniguru.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Mobilniguru.com uredništva . Ovaj web portal sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i linkove odnosno veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Mobilniguru.com nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće. U potpunosti se odriče svake odgovornosti na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Kod komentiranja na portalu, zabranjeno je lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe. Takvi komentari će se automatski brisati. Također nije dopuštena uporaba uvredljivih korisničkih imena. Zabranjuje se prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja ili korisnika portala. U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, a pogotovo poticati i širiti mržnju ili diskriminaciju na osnovi rase ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog statusa, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije.

Neće se tolerirati vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, administratorima, novinarima ili subjektima članka mogu biti podložne kaznenom progonu. Komentari se moraju držati teme članka. Nije dopušteno međusobno prepucavanje korisnika u komentarima i rasprave koje nemaju veze s temom.

Psovke u komentarima dopuštene su samo kao stilski izraz. Brisat će se svi komentari u kojima je psovanje usmjereno na ostale korisnike, novinare, administratore ili subjekte članka. Nije dopušteno objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete drugih korisnika, novinara ili subjekata članka. Zabranjeno je stavljanje linkova na druge internetske stranice koje nemaju veze sa temom članka, odnosno ne pružaju dodatne informacije o temi. Zabranjeno je reklamiranje drugih internetskih stranica i tzv. spamanje.

Portal Mobilniguru.com nikako ne odgovara za komentare posjetitelja, a u skladu s gornjim pravilima ih po potrebi briše. Komentari su vlasništvo komentatora.