Spriječite pucanje stakla na Vašim pametnim telefonima – VIDEO

Spriječite pucanje stakla na Vašim pametnim telefonima – VIDEO

Najviše glavobolje kod korištenja pametnih telefona zadaju puknuti ekrani, puni ogrebotina, a da tome doskočite na kraj trebat će Vam sve popularnije kaljeno staklo pod nazivom Tempered Glass. Isprobali smo jedno od kvalitetnijih na tržištu, od kineske tvrtke Nillkin, model Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass.

Cijena Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass stakla je oko 60 kuna (ebay.com) te se svakako radi o pametnoj investiciji ukoliko se ne želite suočiti sa puknutim staklom svog skupocjenog pametnog telefona.

Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass

Gornji sloj ovog stakla je oleofobni premaz koji, poput samog stakla, „odbija“ čestice masnoće i tekućine, tako da se otisci prstiju (ali i različite nečistoće) ne zadržavaju na površini. Uz sve te osobine, povećan je i komfor, zahvaljujući elegantno zaobljenim rubovima i debljini od samo 0,2 milimetra tako da ćete ovo staklo jedva primijetiti.

Prije apliciranja Tempered Glass zaštitnog stakla, možete počistiti mikroskopske, nevidljive čestice prašine s ekrana ljepljivim krilcima Dust-Fix, a ako nakon apliciranja folije/stakla ispod nje zaostane mjehurić zraka, možete ga ukloniti Anti-Bubble karticom. Ako negdje u tim postupcima ipak pogriješite, zaštita se lako može više puta odlijepiti a da ne gubi svojstvo ljepljivosti – zahvaljujući posebnoj tvari nazvanoj Inviscid-sill.

Priložili smo i video koji demonstrira na koji način možete aplicirati kaljeno staklo na zaslon Vašeg pametnog telefona ( neovisno o marki Vašeg pametnog telefona postupak je isti ).

VIDEO YOUTUBE by Mobilniguru.com

KOMENTARI