O nama

Mobilniguru.comnezavisni portal za sve ljubitelje mobilne tehnologije. Zanimljivosti iz svijeta mobitela, apple, android, windows phone te recenzije aplikacija i igara.

onama

Mobilniguru.com je osnivan prije svega da svojim korisnicima pruži jednostavan uvid u svijet mobilne tehnologije.

Savjetujemo vas za lakši odabir kupnje mobilnih uređaja te vam pomažemo pri odabiru najboljih aplikacija i igara koje morate imati na svojem mobilnim uređaju.

Budite u toku s vremenom te budite informirani o novitetima na tržištu mobilne tehnologije.

Uključite se u polemike oko mobilnih platformi te zajedno s stručnim urednicima sudjelujte u lakšem informiranju ostalih članova. Potražite preporuku, a ako smatrate da imate bolji savjet budite taj koji će ostaviti preporuku – jer ipak, učimo jedni od drugih!


Logo mobilniguru u visokoj rezoluciji možete preuzeti ovdje>  Mobilni Guru LOGO


Autori:

Ivica Kutnjak // Linkedin profil

Diplomirao na Fakultetu Organizacije i Informatike, Varaždin. Osnivač najpopularnijeg download portala u regiji skidajmo.com. Slobodno vrijeme provodim recenzirajući novitete iz svijeta mobilne tehnologije, te je stoga iz tih razloga i nastao blog mobilniguru.com. Svrha bloga je da  korisnicima pojednostavi  proces odluke i nabavke najprikladnijeg mobilnog uređaja. Donosim Vam samo najbitnije novitete iz svijeta mobilne tehnologije, te su moje recenzije konkretne, kraće i jače, bez nepotrebnih pompi i hvalisanja uvijek izvlačim samo najbitnije činjenice o proizvodu kojeg recenziram.


Drugi o nama;

emedjimurje.rtl.hr // Hrvatska je dobila još jedan kvalitetan portal posvećen mobilnim tehnologijama, a kako doznajemo autor portala dolazi upravo iz Međimurja. Portal mobilniguru.com je osnovan prije svega da svojim korisnicima pruži jednostavan uvid u svijet mobilne tehnologije.Relativno novi portal pobudio je interese mnogih diljem lijepe naše, a kako službeno saznajemo autor portala je MeđimuracIvica Kutnjak, od prije poznat po uspješnim web projektima. Portal je kao stvoren da konkretnim savjetima olakša odabir kod kupnje mobilnih uređaja te informira o najnovijim mobilnim trendovima, a tu su i najnovije vijesti iz svijeta mobilne tehnologije.Važno za napomenuti je da portal surađuje sa generalnim distributerima za većinu popularnih mobilnih brendova, te ukoliko spadate u zaljubljenike mobilne tehnologije evo još jedan kvalitetan portal na Hrvatskoj sceni.


Imate pitanja, primjedbe, želje ? Kontaktirajte nas putem donje forme.

 

KOMENTARI