iPhone Xs i iPhone Xs Max dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma

iPhone Xs i iPhone Xs Max dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom svojim korisnicima od danas nudi najnoviju generaciju iPhone uređaja. Nove modele, iPhone Xs i iPhone Xs Max, korisnici mogu od danas kupiti u pretprodaji putem webshopa na www.hrvatskitelekom.hr, dok redovna prodaja oba modela počinje od 28. rujna na svim drugim prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma.

Novi modeli Appleovih telefona, iPhone Xs i iPhone Xs Max, s veličinom zaslona od 5,8“ odnosno 6,5“ ispod odličnog dizajna skrivaju i novu tehniku, gdje se ističe 7-nanometarski procesor s do 30 posto bržim pokretanjem aplikacija. Velika novost je također podrška za Dual SIM, ali isključivo kroz e-SIM tehnologiju, koju je Hrvatski Telekom implementirao prije više od godinu dana. Dual SIM funkcionalnost predstavlja odlično rješenje za sve one koji imaju dva broja (privatni/poslovni) ili su u roamingu izvan Europe kada im treba usluga lokalnog operatora. Apple će navedenu funkcionalnost omogućiti kroz softversko ažuriranje koje se očekuje do kraja godine, čime će svi korisnici s takvim potrebama odmah moći početi koristiti Dual SIM. No, važno je istaknuti kako je Hrvatski Telekom jedini operator koji nudi e-SIM uslugu u Hrvatskoj i to isključivo na svojim Najboljim tarifama, a Hrvatska jedna od samo 10 zemalja u svijetu gdje je standardizirani e-SIM dostupan i radi s novim iPhone uređajima, nakon što Apple omogući softversko ažuriranje.

Detalji o cijenama novih modela iPhone uređaja u Najboljim tarifama nalaze se na web stranicama Hrvatskog Telekoma www.hrvatskitelekom.hr.

Dodatno, početak prodaje još jednog modela nove generacije Appleovih uređaja, iPhonea Xr, očekuje se 26. listopada.

KOMENTARI