Huawei Honor Band A1 – jeftina fitness narukvica

Huawei Honor Band A1 – jeftina fitness narukvica

Paralelno sa predstavljanjem novog modela iz Honor serije, Huawei je predstavio novu fitness narukvicu Honor Band A1, koja donosi ugrađen UV senzor. Posebnost ovog UV senzora je obavijestiti korisnika o mogućem štetnom UV zračenju, a tu su i ostale funkcionalnosti klasičnih fitness tracker osobina, brojanje koraka, prijeđeni kilometri, potrošene kalorije, kvaliteta sna, kao i mogućnost praćenja kraćih vremenskih odmora.

U stilu Xiaomi MI Band narukvice, tako ni potonja nema zaslon, već se komunikacija s korisnikom odvija putem vibracije, LED osvjetljenja, a sve informacije se učitavaju putem aplikacije za Android i iOS platformu putem Bluetooth (4.2) protokola.

Sama narukvica dolazi u dvije varijante, silikonska te kožna, dok je kućište izrađeno od metalne legure te IP57 vodo nepropusno. Baterija Huawei Honor Band A1 fitness trackera je kapaciteta 70 maH, čime osigurava do 28 dana pripravnosti. Kao šlag na kraju je njezina cijena, 15 USD za silikonsku varijantu, te 30$ za kožnu! Gotovo smo sigurni kako će Huawei ovim modelom fitness narukvice postići velik broj prodanih kopija, a sve to zahvaljujući cijeni i samom trajanju baterije.

KOMENTARI