Android L – kad će moj telefon dobiti update?

Android L – kad će moj telefon dobiti update?

Android L bi uskoro, točnije tokom studenog trebao stići na naše mobilne uređaje. Radikalno noviji, OS donosi zanimljive značajke, koje će se prilično dopasti korisnicima, ali i developerima kojima se nude mogućnosti da svoje aplikacije još više ušminkavaju 3D ikonama, animacijama, sjenama i drugim značajkama koje će stvarati i dodatno naglašavati treću dimenziju, koju omogućuje novo “Material Design” korisničko sučelje.Navedeno sučelje je zamišljeno tako da se nađe na svim vrstama Android uređaja, od pametnih telefona i tableta, pa sve do televizora i računala s Androidom ili Chrome OS-om, te info-zabavnih sustava u automobilima.
HTC telefoni
HTC je odlučio da nadogradnju dobiva HTC one M7 prema novijim modelima, sve ranije inačice HTC modela mogu slobodno zaboraviti ovu nadogradnju.
Samsung
Samsung je također jasno dao do znanja da nadogradnju dobivaju Samsung S5, Galaxy Note, te malo kasnije Galaxy S4. Svi ostali modeli ovog tajvanskog proizvođača ostaju na starijim OS-ovima!
Sony
Iz Sony-ja stižu informacije da svi modeli Sony Xperia Z1, Z2 i Xperia Xperia Z3, kao i tableti dobivaju nadogradnju na Android L.
Oneplus
Iz Oneplus kompanije koja je relativno nova na području smart telefona stiže informacija, kako njihov popularni flagship “Oneplus” dobiva nadogradnju na Android L.

KOMENTARI